torsdag den 26. marts 2009

Tændende eller aftændende?

Vil du helst stemples som den, hvis kys virker tændende eller aftændende?? Ikke svært at svare på, vel? Man kan blive seksuelt tændt eller aftændt af at kysse sin partner og derfor betyder kys bare super meget. Der er ingen der gider et overdrevent savlbad, hvor spyttet løber ned af hagen og hvor man kan lugte, hvad han har spist i løbet af dagen. Endvidere gider ingen, at ens mund skal opfattes som en røremaskine, hvor målet er at lade den roterende ælter (tungen) opnå max hastighed.

Vi vil alle gerne have dejlige kys og være en god kysser........Men hvordan søren bliver man det?? Læs med senere.....

mandag den 23. marts 2009

Det undersøger jeg.......

Jeg læser i øjeblikket om, hvilke kys der er de skønne og tiltrækkende samt de kys som er en turn off.

Indtil videre har jeg fundet ud af, at der findes mange forskellige kys og ikke mindst navne på kys. Fx støvsugerkysset, røre-maskinekysset. Glæd dig til mere viden herom:)

torsdag den 19. marts 2009

jeg undersøger.........

I øjeblikket indersøger jeg vigtig og interessant materiale, som vil give dig inspiration og viden:)
Jeg vender straks tilbage:)

mandag den 16. marts 2009

En lille sjov tanke

Jeg kom i dag i tanke om, hvad jeg selv kiggede efter hos en mand, da jeg var single. Jeg gav ham altid elevatorblikket, men mine øjne fæstnede altid ved sko sektionen:) Udtrådte gummi sko var altid en turn off og ekstra turn off, hvis han tillige med havde bare tæer i dem...aaaadd:)

lørdag den 14. marts 2009

Dating Tricks og Tips

Dating.dk er en af mange dating sider, hvor mænd og kvinder i hærdigt søger efter kærligheden. Dating. dk har 522.518 medlemmer og jeg kan kun sige af erfaring at siden er god:)

Jeg ønsker god jagt!

fredag den 13. marts 2009

God Weekend:)

Jeg ønsker en god weekend og ikke mindst en god jagt i dating universet:)

Fil neglene, puds skoene og børst tænderne, så er du klar til date........næsten da;)

Hvad vil vi kvinder gerne læse i mændenes profil tekster?

I dag har jeg en kæreste, som jeg fandt inde på en dating side på internettet. Vi har nu været kærester i næsten et år og er flyttet sammen;)
Det har for mig været en livs-gave, at indgå i partnerskab og vil derfor gerne rådgive singler, som ønsker en kærlighed-livs-gave.

Eftersom, jeg selv har haft en dating profil, faldt jeg tit over nogle mærkelige, usexede mandlige profiler, hvor jeg hurtigt klikkede videre. Det er de mænd jeg gerne vil have fat i og hjælpe dem med at skrive en profil tekst, visning af profil billeder m.v

Men, hvad er det vi kvinder egentlig gerne vil læse i en single mands profil tekst, og hvad vil vi slet ikke se på hans billeder?

Vidste du dette om singler?

Jeg har forelsket mig i det store dating univers. Særligt synes jeg, at det er enormt spændende, at undersøge, hvorfor der er så mange singler i Danmark eller rettere i hele verden.

Men men men men vidste du...?
Som 25 årig lever 53% af danskerne alene – altså som singler, mens kun 27% lever som singler, når man er fyldt 35 år. For de 55 årige er det kun 24%, der lever alene.

Det kom faktisk meget bag på mig, fordi jeg troede, at ca. 40% af danmarks befolkning omkring de 50 år var single.